About us

ABOUT

leer jezelf verdedigen

Guard-up is een organisatie gespecialiseerd in zelfverdediging voor vrouwen. Onze missie is om vrouwen over de hele wereld te laten zien dat zij meer aankunnen dan dat zij denken. Jezelf verdedigen kan iedereen ongeacht je leeftijd, geslacht of fitheid. Veel situaties zijn afhankelijk van hoe jij je kunt opstellen en verdedigen. 

Wij hebben hard gewerkt om informatie te verzamelen over aanvallen op vrouwen en hun reacties tijdens een aanval. Wij helpen je niet alleen om weerbaarder te worden, maar leren je ook om de psychologie achter aanvallen te begrijpen zodat je daarop kunt anticiperen. 

MEET THE TRAINER

Souhailla Karimi

FOUNDER & INSTRUCTOR, TAEKWONDO 2ND DAN BLACK BELT

‘Al bijna 15 jaar doe ik aan taekwondo, en dat is ook waar mijn passie en interesse in zelfverdediging is begonnen. Weten dat ik controle kan houden wanneer ik aangevallen word gaf mij niet alleen een veilig gevoel, maar ik realiseerde me dat dit een basisvaardigheid voor elke vrouw zou moeten zijn. 

Helaas zullen er altijd mensen zijn die je grenzen willen opzoeken om te kijken of ze ermee weg kunnen komen. Daarom is het belangrijk om voorbereid te zijn en voor jezelf op te kunnen komen.’

Wil je ons in de gaten blijven houden? Volg ons op Instagram: