Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen

Waarom een zelfverdedigingstraining?

Kun je geen Escaperoom of kartbaan meer aanzien, maar wil je wel een echte teamspirit binnen jouw bedrijf creëren? Probeer een cursus zelfverdediging! Welke werkgever wil nou niet dat zijn/haar werknemers zich veilig en gewaardeerd voelen?!

Het is een geweldige combinatie tussen plezier, uitdaging en kennis. De training is fysiek en je collega’s zijn je sparringspartners. Aan het einde van de training zul je ook zien dat er een wederzijds respect is ontstaan voor iemands kunnen en kennen. Dit zal een populair onderwerp blijven in de wandelgangen!

Los van de gezelligheid zijn er natuurlijk ook veel meer redenen waarom dit een unieke ervaring zal zijn. Het is natuurlijk niets nieuws dat werknemers steeds meer te maken krijgen met intimiderend/ agressief gedrag op de werkvloer. Spanningen kunnen hoog oplopen en de emotionele schade kan ook zijn tol eisen. Het heeft niet alleen gevolgen in diens privéleven maar ook voor het plezier, de kwaliteit en kwantiteit op werk.

 

Tijdens de training zullen wij enkele scenario’s behandelen waarmee de werknemer geconfronteerd zou kunnen worden. Daarnaast gaan wij de stereotypen, welke mensen van elkaar hebben, ontkrachten en sturen wij iedereen met een positief en zelfverzekerd beeld naar huis!  

ONS AANBOD

Zelfverdediging 4 all

Een leuke en praktische ervaring voor al uw werknemers om de teamgeest en de betrokkenheid nog meer te versterken.

Zelfverdediging (Ladies only)

Speciaal voor uw vrouwelijke werknemers een empowerment training organiseren? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Wij bieden op maat gemaakte zelfverdedigingstrainingen voor alle soorten organisatie’s en bedrijven, groot en klein. Als je geïnteresseerd bent in onze clinics, gespecialiseerde cursussen en lezingen, neem dan vandaag nog contact op. Het is misschien wel één van de beste beslissingen die je dit jaar maakt. Wij denken graag mee welke specifieke programma’s het beste passen bij jouw bedrijf. 

Mail of bel: info@guard-up.nl of  +(085) 0041 541.