WEP

WOMEN EMPOWERMENT PROGRAM

LEUK DAT JE GEÏNTERESSEERD BENT!

Bij Guard-up draait het om jouw ontwikkeling op het gebied van zelfverdediging. Of je nou een beginner bent of al ervaring hebt in de zelfverdediging/ vechtsporten, het maakt niets uit. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over onze lessen. Heb je toch nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op!

WAT BEHANDELEN WE TIJDENS DE LESSEN?​

Tijdens onze lessen leer je gevaarlijke situaties herkennen en het handelen ernaar. Dat je een vrouw bent hoeft helemaal niet te betekenen dat je een makkelijk doelwit bent. Guard-up maakt je niet alleen zelfverzekerder maar ook fysiek sterker. Ben je benieuwd naar de inhoudelijke lesonderwerpen? Scrol dan naar beneden en druk op de knop ‘Zelfverdediging voor vrouwen’ Onder het kopje ‘Bekijk ons lesaanbod’

HOE MELD IK MIJ AAN?​

Wanneer je besloten hebt om een cursus bij ons te volgen, klik dan op ‘zelfverdedigingslessen’ en je wordt automatisch doorverwezen naar ons contactformulier. Doordat wij cursussen aanbieden en geen doorlopende lessen geven, wordt elke deelnemer in een cursus/groep met bijbehorende tijdvak ingedeeld. Wanneer je contact met ons opneemt zullen we gelijk een overzicht sturen van alle startdata.

Belangrijk om te weten

Onze lessen vinden 2x per week plaats.

Wanneer ze exact plaats vinden krijg je te horen zodra je contact met ons opneemt.

Ja zeker! Guard-up gelooft dat elke vrouw zich kan leren verdedigen. Zolang je je eigen grens goed kan aangeven is er niks om je zorgen over te maken!

De totale kosten voor deze cursus bedragen eenmalig €150,- incl. inschrijf- en examenkosten.

Je mag aan wat je wilt, zolang het maar makkelijk zittende sportkleding is.

Wanneer je je aanmeldt bij de cursus krijg je een gratis Guard-up shirt van ons!

Het enige wat je nodig hebt is een handdoek en een fles water! De rest regelen wij 😉

need to know

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?